Bent u op zoek naar een naamplaatje voor uw woning, brievenbus of bij de bel van uw appartementencomplex? Dan is ons assortiment BASIC wat u zoekt. Kunststof naamplaatjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende gewenste kleuren en afmetingen.

Naambordjes in de serie CHROOM zijn uitgevoerd in chroom en naderhand gepolijst. Chromen artikelen hebben hierdoor een glanzend uiterlijk. Chroom is een glanzend, hard, roest resistent metaal.

Kies een Chroom naambordje en je bent verzekerd van een kwaliteitsproduct.

We hebben een assortiment HUISNUMMERS dat bestaat uit borden, losse nummers of stickers. Van blokletters tot robuuste hardstenen of RVS huisnummers of huisnummerborden.

 

Dierenpenningen zijn een belangrijk aspect van een halsband. Een dierenpenning is van groot belang wanneer uw favoriete dier wegloopt of zoekraakt. Doordat uw gegevens op de penning gegraveerd zijn, kunnen mensen u bereiken als zij uw kat of hond vinden. Onze basic DIERENPENNINGEN n zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen. De penningen kunnen zowel één- als tweezijdig gegraveerd. Ook zijn onze penningen prima geschikt voor andere huisdieren.

Wij hebben een scala aan roestvrij stalen borden die u zelf kunt ontwerpen. De RVS gebogen naamborden zijn van de beste kwaliteit, net als de hoogwaardige bewerking. Een RVS gebogen naambord wordt altijd bedrukt met een vinyl belettering.

Dit artikel is geproduceerd uit hoog kwalitatief geslepen roestvrij staal. Dit product heeft zeer weinig onderhoud nodig, enkel eens in de zoveel tijd insmeren met olie is voldoende. Door de niet-zichtbare bevestiging aan de muur verdwijnen de schroeven achter het bord na bevestiging.

Leisteen is een kwalitatief hoogstaand natuur product. Een stevig materiaal wat lang mooi blijft. Leisteen heeft een robuust uiterlijk en een zwart/grijze kleur. De tekst krijgt door het graveren een witte kleur. Doordat leisteen een natuurproduct is, is geen enkele leisteen hetzelfde.

Deze site is in ontwikkeling. Er worden bijna dagelijks nieuwe artikelen bijgevoegd. Kom regelmatig eens terug!