We hebben voor u een uitgebreid assortiment cilinders. Op alle niveaus van veiligheid en maten, met en zonder certificaat.

Bouwfirma's kunnen we in geen tijd tot 100 stuks werfcilinders bezorgen.

U heeft reeds veiligheidscilinders in uw woning en u denkt aan uitbreiden? Dan bezorgen we u bijkomende cilinders, zodat u met uw eigen vertrouwde sleutel kan verder werken.

Nood aan een sluitplan ( sleutelplan) voor privé, kantoor of appartementsblok? Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Altijd met een GRATIS offerte.


Welke cilinder?

Cilinders kunnen in verschillende soorten en maten worden uitgevoerd. Het is belangrijk om te bepalen wat voor soort cilinder u toepast. Een halve cilinder is slechts van een kant met een sleutel te openen, een dubbele cilinder van twee kanten en een knopcilinder is aan de binnenkant met de knop te bedienen.

Altijd veiligheidscilinders voor buiten, liefst ook gelijk sluitend zodat u met 1 sleutel alle deuren bedient.

De cilinders die wij aanbieden zijn standaard uitgerust met een nood- en gevarenfunctie. Dit is als uw sleutel aan de binnenzijde opsteekt, u toch nog de cilinder aan de buitenkant kan bedienen.

Of al gedacht aan een sleutelplan? We komen gratis bij u langs om te luisteren naar uw wensen en de nodige opmetingen te doen. U krijgt dan een vrijblijvende offerte.Hoe meet ik een cilinder?

Een profielcilinder wordt gemeten vanaf het hart van de cilinder naar de buitenzijde van de profielcilinder. Dit zijn de maten A en B. Deze maten vindt u terug in de benaming van de cilinder.U kunt de lengte van de benodigde profielcilinder meten aan uw deur door vanaf de bevestigingsschroef naar rechts en naar links te meten. Houd hierbij rekening met de dikte van uw deurbeslag.


Liever geen sleutels meer??